Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ευελπιστώ να είμαι καλά για Μακάμπι»

«Ευελπιστώ να είμαι καλά για Μακάμπι»
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 00:38
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε την πλακίτσα του στα εγκαίνια της Volton, μίλησε για τον χορηγό του Ολυμπιακού και την εκδήλωση αλλά φυσικά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με τον τραυματισμό του και τη συμμετοχή του με τη Μακάμπι.

«Έχει ξεκινήσει μία συνεργασία εξαιρετική και για εμάς και για την εταιρεία αλλά και τον κόσμο που απολαμβάνει εξαιρετικά προνόμια. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και από όσο μαθαίνουμε, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια. Όλοι μαζί ελπίζω να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο Τελ Αβίβ και να πάνε όλα καλά» ανέφερε αρχικά για τη Volton ο Κώστας Παπανικολάου για να αναφερθεί στη συνέχεια στην προσωπική του κατάσταση…

«Θα προσπαθήσω και θα δούμε πως θα πάει αυτή την εβδομάδα το πόδι μου και ευελπιστώ πως θα είμαι καλά και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Προσωπικά εγώ γι’ αυτό είμαι εδώ, για να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Είμαι ευγνώμων που είμαι σήμερα εδώ και είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ την ομάδα. Στο Τελ Αβίβ πρέπει να παλέψουμε και να ελέγξουμε το ρυθμό, να παίξουμε γρήγορα. Περιμένουμε να δώσουμε ακόμα μία μάχη».

Διαβάστε επίσης

«Ώρα να αντιδράσουμε»

«Ώρα να αντιδράσουμε»

Γκος και Λεντέι μίλησαν για την αντίδραση που θέλουν να βγάλει ο Ολυμπιακός και για το επερχόμενο κομβικό παιχνίδι στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι.