Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο!

Πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο!
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 15:23
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τα διαδικαστικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπριάντε Ουέμπερ στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος γκαρντ είναι αμυντικός πρώτης γραμμής. Αυτό που αναζητούσε ο Ντέιβιντ Μπλατ για να «δέσει» την περιφέρεια του Θρύλου.

Παίκτης που «εγκλωβίζει» τον αντίπαλό του. Πιέζει πολύ πάνω στην μπάλα και ο παίκτης που μαρκάρει δεν νιώθει καθόλου άνετα! Είναι χαρακτηριστικό πώς ο Ουέμπερ είχε πάρει τρεις φορές τον τίτλο του «αμυντικού της χρονιάς», στην περιφέρεια του όταν αγωνίζονταν στο Κολλέγιο. Μια σημαντική ατομική επιβράβευση που λέει πολλά.

Παίκτης με αθλητικότητα, με μεγάλο άνοιγμα στα χέρια, που μαρκάρει πάνω στην μπάλα και δεν αφήνει σε ησυχία τον αντίπαλό του. Αυτό που ήθελε ο Μπλατ, αυτό βρήκε. Έναν περιφερειακό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του. Αλλά που μπορεί να προστεθεί στο δυναμικό της ομάδας και να την βοηθήσει πολύ εκεί που έχει θέματα!

Διαβάστε επίσης

«Επιστροφή»… επί δύο (vid)

«Επιστροφή»… επί δύο (vid)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για πρώτη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό. Θέλετε κάτι άλλο;