Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To limit down του Πρίντεζη!

To limit down του Πρίντεζη!
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 17:47
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ότι δεν είναι καλά ο Γιώργος Πρίντεζης τον τελευταίο καιρό είναι οφθαλμοφανές και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι έχασε το τελευταίο καλάθι- σε μία αγαπημένη και συνηθισμένη κίνηση, με καλές προϋποθέσεις- στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι, αλλά με την γενικότερη εικόνα του τελευταία. Ίσως φαίνεται ακόμη από τα πατήματά του, από τον τρόπο που παίζει… Αναμφίβολα δεν είναι ο Πρίντεζης που μας είχε συνηθίσει και αυτή η περίοδος ντεφορμαρίσματος, την οποία σχεδόν κάθε χρόνο (τις τελευταίες σεζόν) περνάει (για διαφορετικούς ίσως λόγους) σα να ήρθε νωρίς φέτος.

Κάποια ενδεικτικά στοιχεία είναι πως ο Πρίντεζης- ο οποίος παρεμπιπτόντως παίζει τα περισσότερα λεπτά στον Ολυμπιακό (577 συνολικά και πάνω από 26 μ.ο.)- έχει φέτος το χειρότερο ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (32%) την τελευταία 4ετία αλλά και το χειρότερο στις βολές τα τελευταία… 10 χρόνια.

Ο Πρίντεζης στα τελευταία 8 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα δεν έχει πετύχει τρίποντο, έχοντας 0/11, χάνει πολλές βολές, με το ποσοστό του φέτος να είναι στο 55%, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει 4 πόντους κατά μ.ο. με 5/17 δίποντα ήτοι 29,4%.

Διαβάστε επίσης

Ένας… άλλος Ολυμπιακός!

Ένας… άλλος Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία 5 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα σκοράρουν μόλις 68 πόντους. Κάκιστο τρίποντο- Παίρνουν μόλις 3,4 πόντους στον αιφνιδιασμό.

«Πάθος και ενέργεια»

«Πάθος και ενέργεια»

Ο Μπριάντε Ουέμπερ στάθηκε στα στοιχεία που έχει το παιχνίδι του, ενώ υπογράμμισε πώς έχει μιλήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ.