Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Τζάκσον… έκραξε Πιτίνο! (pic)

Ο Τζάκσον… έκραξε Πιτίνο! (pic)
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 01:20

Εκτός δράσης για τρεις-τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς του ΠΑΟ με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, για την Ευρωλίγκα. Με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού να χάνει τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (14/02) στο ΟΑΚΑ. Είδηση την οποία σχολίασε με… περίεργο τρόπο ο Ρικ Πιτίνο μέσω των social media και δέχθηκε… επίθεση από τον Άαρον Τζάκσον!

Ο προπονητής του ΠΑΟ έγραψε στο twitter: «Ίσως πρέπει να βάλω τη φόρμα και να επιστρέψω εγώ στο παρκέ». Κάτι που δεν άρεσε στον Αμερικανό πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ, ο οποίος του απάντησε: «Δικέ μου, προπονείς μία ομάδα με πρεστίζ. Σε παρακαλώ φέρσου ανάλογα».

Διαβάστε επίσης

Στο ΟΑΚΑ με άλλο «πρόσωπο»

Στο ΟΑΚΑ με άλλο «πρόσωπο»

Σε σχέση με τις δύο προηγούμενες φετινές επισκέψεις εκεί, την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και τα «νεκρά» διαστήματα.

Εντατικά «μαθήματα»

Εντατικά «μαθήματα»

Ο Ουέμπερ θα προπονηθεί κανονικά και την Κυριακή, με όσους συμπαίκτες του δεν βρεθούν στο All Star Game και τους μικρούς.

Έπιασε... δουλειά ο Ουέμπερ (pics)

Έπιασε... δουλειά ο Ουέμπερ (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε τις ιατρικές του εξετάσεις και το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό.