Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ουίλτζερ «σκότωσε» την Μανρέσα (vid)

Ο Ουίλτζερ «σκότωσε» την Μανρέσα (vid)
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 02:22

Ουίλτζερ για δύο και... τέζα η Μανρέσα. Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού που φέτος αγωνίζεται στη Ουνικάχα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Μανρέσα ισοφάρισε σε 97-97 με ένα τρίποντο από τη γωνία, εκτός ισορροπίας, από τον Τούλσον κι ενώ απέμεναν 5,1'' για το φινάλε. Με την Ουνικάχα να κάνει άμεσα επαναφορά από την τελική γραμμή.

Ο Ρόμπερτς έδωσε την μπάλα για τον Φερνάντεθ, εκείνος πάσαρε στον Σάλιν, αυτό με τη σειρά του στον Λεσόρτ και ο τελευταίος με την μία στον Κάιλ. Πλάγια δεξιά, περίπου ένα μέτρο μέσα από τη γραμμή του τριπόντου.

Ο Καναδός πήρε την μπάλα στο 1 δευτερόλεπτο, σημάδεψε, εκείνη έφυγε από τα χέρια του στα 0,6'' και κατέληξε στο καλάθι σε «νεκρό» χρόνο. Δείτε τη φάση και θα καταλάβετε...

Διαβάστε επίσης

Στο ΟΑΚΑ με άλλο «πρόσωπο»

Στο ΟΑΚΑ με άλλο «πρόσωπο»

Σε σχέση με τις δύο προηγούμενες φετινές επισκέψεις εκεί, την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και τα «νεκρά» διαστήματα.

Οι Έλληνες κέρδισαν τους World Stars του Μπλατ (pics)

Οι Έλληνες κέρδισαν τους World Stars του Μπλατ (pics)

Σε ένα παιχνίδι γιορτή του μπάσκετ, με πολλά παιδιά να ευχαριστιούνται που παρακολούθησαν τα ινδάλματά τους, με πλούσιο θέαμα και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το All Star Game στη Θεσσαλονίκη και το «Αλεξάνδρειο».

Εντατικά «μαθήματα»

Εντατικά «μαθήματα»

Ο Ουέμπερ θα προπονηθεί κανονικά και την Κυριακή, με όσους συμπαίκτες του δεν βρεθούν στο All Star Game και τους μικρούς.