Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ΟΑΚΑ με άλλο «πρόσωπο»

Στο ΟΑΚΑ με άλλο «πρόσωπο»
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 11:40
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός θα πάει για τρίτη φορά φέτος στο ΟΑΚΑ, μέχρι στιγμής. Μετά την Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα είναι η σειρά του Κυπέλλου και του ημιτελικού. Στα δύο προηγούμενα ματς οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν.

Τώρα θέλουν να κάνουν το εντελώς διαφορετικό. Να νικήσουν και να περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης. Με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του να θέλουν να δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπα. Τα σημεία «κλειδιά» για το ματς αυτό;

Να μην γίνουν λάθη και να μην έχει ο Ολυμπιακός «νεκρά» διαστήματα. Αυτά τα έχει «πληρώσει» ακριβά και τώρα καλείται να τα... βγάλει από το παιχνίδι του. Να τα εξαφανίσει για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θα υπάρχουν, δε, καλώς εχόντων των πραγμάτων και δύο «νέα» πρόσωπα. Ο μεν Αγραβάνης που θα μπορέσει να δώσει βοήθειες στη ρακέτα και ο Ουέμπερ με προσφορά ειδικά στην άμυνα, αλλά και το περιφερειακό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Οι Έλληνες κέρδισαν τους World Stars του Μπλατ (pics)

Οι Έλληνες κέρδισαν τους World Stars του Μπλατ (pics)

Σε ένα παιχνίδι γιορτή του μπάσκετ, με πολλά παιδιά να ευχαριστιούνται που παρακολούθησαν τα ινδάλματά τους, με πλούσιο θέαμα και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το All Star Game στη Θεσσαλονίκη και το «Αλεξάνδρειο».