ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Σιδερένιος και γρήγορα κοντά αρχηγέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένα ματς, μισός τίτλος...

Ένα ματς, μισός τίτλος...
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 09:46
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την Τετάρτη το βράδυ, στις 20:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τρίτο φετινό των δύο ομάδων στο Μαρούσι. Αλλά ένα ματς που δεν έχει καμία σχέση με εκείνα που προηγήθηκαν εκεί, φέτος, για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα, αντίστοιχα. Είναι μια άλλη... ιστορία, μια άλλη υπόθεση αυτό το ματς. Είναι ματς που ουσιαστικά κρίνει έναν τίτλο.

Κι αυτό διότι, χωρίς να θέλει κανείς να υποτιμήσει είτε τον ΠΑΟΚ, είτε την Κύμη που θα αναμετρηθούν στον άλλο ημιτελικό, όποιος περάσει από το ζευγάρι αυτό έχει πάρα πολλές πιθανότητες για να κατακτήσει τον τίτλο. Μισός τίτλος είναι αυτό το ματς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων κι αυτό το γνωρίζουν καλά, άπαντες, στον Θρύλο.

Με τη γνώση από τα δύο πρώτα ματς όπου υπήρχαν πολλά κακώς κείμενα, οι «ερυθρόλευκοι» από τη Δευτέρα θα φορτσάρουν για τον ημιτελικό της Τετάρτης. Με στόχο να εμφανιστούν όσο πιο δυνατοί γίνεται. Με στόχο να μην επαναληφθούν τα λάθη των δύο προηγούμενων, φετινών ματς, σε αυτό το γήπεδο. Με στόχο να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, για να έρθει η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Όλα τα καλά... παιδιά στο ΟΑΚΑ!

Όλα τα καλά... παιδιά στο ΟΑΚΑ!

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στην ΚΕΔ με τον ορισμό των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου για να σφυρίξουν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «εχθρός» είναι… απέναντι!

Ο «εχθρός» είναι… απέναντι!

Ο Ολυμπιακός μπου...λο δεν θα γίνει αν αυτό πιστεύουν. Ότι ήταν να ειπωθεί και να λυθεί έχει γίνει. Μέρες τώρα... Είναι ενήμερος για όλα και ο Μπλατ. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει έχοντας απέναντι τον πραγματικό... "εχθρό"!