Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον Καλάθη θα μας πει;

Για τον Καλάθη θα μας πει;
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 19:48

Έβγαλε μία δήλωση ο Γιαννακόπουλος με την οποία «απαντάει» (και καλά) στους Αγγελόπουλους και μιλάει όπως πάντα περί ανέμων και υδάτων. Για παράδειγμα: Για τα χρέη στο ΟΑΚΑ όπως έλεγε η διοίκηση αυτού με ανακοινώσεις, για τα φημολογούμενα χρέη σε παίκτες που έχουν κόψει το μπάσκετ εδώ και λίγα χρόνια ή άλλους που έχουν αλλάξει ήπειρο, για τις αποφασίσεις δικαστηρίων ελληνικών και ευρωπαϊκών για αποζημιώσεις σε Τζόρτζεβιτς και Χάντζο,για την υποκλοπή με την ηχογραφημένη συνομιλία του Ομπράντοβιτς, πριν αυτός πάρει τα μπογαλάκια του και φύγει, όπως είχε… διαρρεύσει σε σάιτ ιδιοκτησίας του κι άλλα… Ή μάλλον λάθος!!

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ για την υποκλοπή της συνομιλίας του Ομπράντοβιτς όπως και του ΥΓ που έβαλαν οι Αγγελόπουλοι στη δήλωσή τους.

«Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω…»!

Αυτό ήταν το υστερόγραφο των Αγγελόπουλων για το οποίο ο Γιαννακόπουλος στη δήλωσή του δεν ανέφερε το παραμικρό. Μίλησε μέχρι για την τρύπα του όζοντος, έκανε μαθήματα… ορθογραφίας χωρίς τόνους φυσικά και με υπαγόρευση, αλλά για τον Καλάθη- για τον οποίο φανταζόμαστε μιλάνε οι Αγγελόπουλοι στη δήλωσή τους το παραμικρό.

Ακούγεται ότι ο Καλάθης δεν τη δέχτηκε φυσικά.

Διαβάστε επίσης

Στο Σάρλοτ ο Ποκουσέφσκι (pic)

Στο Σάρλοτ ο Ποκουσέφσκι (pic)

Στο «Basketball Without Borders» που θα διεξαχθεί στο Σάρλοτ στο περιθώριο του NBA All-Star Weekend 2019, θα συμμετάσχει Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Δήλωσε Ουέμπερ, εκτός ο… Τουπάν!

Δήλωσε Ουέμπερ, εκτός ο… Τουπάν!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να δηλώσει στο ρόστερ στην Α1 τον Μπριάντε Ουέμπερ- στη θέση του Γάλλου- κάτι που σημαίνει ότι παίζει ο Αμερικανός με τον Παναθηναϊκό.