Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα σε όλους και σε όλα για την πρόκριση!

Κόντρα σε όλους και σε όλα για την πρόκριση!
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 07:56

Ώρα «μάχης» για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αντιμετωπίζει απόψε, Τετάρτη (13/2, live στις 20:00 στο gavros.gr/EPT2) τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, για τον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου. Με τον Θρύλο να στοχεύει στη νίκη-πρόκριση στον τελικό του θεσμού, κόντρα σε Παναθηναϊκό και… γκρι!

Οι Πειραιώτες έχουν να τα «βάλουν» όχι μόνο με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, αλλά και με όλα τα… καλά παιδιά της ΚΕΔ! Τον Αναστόπουλο, τον Μάνο και τον Παναγιώτου. Δηλαδή με… οκτώ αντιπάλους στο παρκέ. Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ. Ξέρουν ότι είναι καλύτεροι από τον ΠΑΟ, όμως οφείλουν να το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα σε όλους και σε όλα, προκειμένου να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για τον τελικό. Εκεί, όπου αν προκριθούν, θα τεθούν αντιμέτωποι με έναν εκ των ΠΑΟΚ και Κύμη.

Με τον Μπλατ να έχει στη διάθεση του τον Μπριάντε Γουέμπερ, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα, παίρνοντας τη θέση του Αξέλ Τουπάν.

Να σημειωθεί, ότι ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έχει ακόμα πυρετό και παίρνει αντιπυρετική αγωγή, ωστόσο την Τρίτη (12/2) προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του. Για αυτό και η συμμετοχή του στο ντέρμπι δεν είναι 100% σίγουρη…

Διαβάστε επίσης

Πίεση στην περιφέρεια

Πίεση στην περιφέρεια

Με την παρουσία του Ουέμπερ στην 12άδα, ο Μπλατ θέλει να πιέσει στο μέγιστο βαθμό τα γκαρντ του ΠΑΟ.

Στο Σάρλοτ ο Ποκουσέφσκι (pic)

Στο Σάρλοτ ο Ποκουσέφσκι (pic)

Στο «Basketball Without Borders» που θα διεξαχθεί στο Σάρλοτ στο περιθώριο του NBA All-Star Weekend 2019, θα συμμετάσχει Αλεξέι Ποκουσέφσκι.