Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστολή του Ολυμπιακού στη ΦΙΜΠΑ!

Επιστολή του Ολυμπιακού στη ΦΙΜΠΑ!
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 15:15

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός κι αυτή την ιστορία θα την φτάσει ως το τέλος! Την ιστορία με τη διαιτησία, τα παράδοξα και τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με την ΚΕΔ στο ελληνικό μπάσκετ. Το τελευταίο επεισόδιο σε αυτό το σίριαλ ήταν ο ορισμός της τριάδας των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου.

Ένας ορισμός πρόκληση, από κάθε πλευρά. Διαιτητές που έχουν προκαλέσει άπειρες φορές με τα σφυρίγματά τους και τις αποφάσεις ή πιο σωστά με αυτά που δεν έχουν δείξει!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της ΦΙΜΠΑ, Ανδρέα Ζαγκλή, με την οποία τον ενημέρωσε για αυτή την κατάσταση, όχι μόνο σήμερα αλλά επί σειρά ετών με τη διαιτησία στην Ελλάδα και τα «όργια» που συμβαίνουν διαρκώς! Εδώ και σειρά ετών με... φινάλε τον αποψινό ημιτελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, αυτό που ζήτησαν από τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ανδρέα Ζαγκλή, είναι να παρακολουθήσει το αποψινό παιχνίδι μαζί με τους συνεργάτες του. Να δει και ο ίδιος τι θα γίνει, γιατί είναι βέβαιο πώς και απόψε θα έχουμε... ομορφιές.

Διαβάστε επίσης

Πίεση στην περιφέρεια

Πίεση στην περιφέρεια

Με την παρουσία του Ουέμπερ στην 12άδα, ο Μπλατ θέλει να πιέσει στο μέγιστο βαθμό τα γκαρντ του ΠΑΟ.