Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεσιτάλ… αντικειμενικότητας από την ΕΡΤ!

Ρεσιτάλ… αντικειμενικότητας από την ΕΡΤ!
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 21:36

Το έχουμε πει πολλές φορές πώς η αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός από την ΕΡΤ είναι λες και δεν είναι ελληνική ομάδα. Αυτό που έγινε και σήμερα έδειξε πολλά, πάρα πολλά.

Την ώρα που ο Χρήστος Σταυρόπουλος έκανε δηλώσεις έξω από τα αποδυτήρια του Θρύλου στο ΟΑΚΑ, αυτό που έφτανε στα αυτιά μας δεν ήταν τα λόγια του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ, αλλά οι φωνές μέσα από το γήπεδο.

Είχαν αφήσει ανοικτό τον ήχο, ακούγονταν περισσότερο η επιστροφή η οποία κάλυπτε τις δηλώσεις του διοικητικού στελέχους του Ολυμπιακού. Ούτε καν τα προσχήματα δεν κράτησαν. Ο κόσμος, όμως, βλέπει και μετά μην απορείτε για όσα λένε για το «κρατικό» κανάλι.

Διαβάστε επίσης

Οι «μαλάκες» τελειώσανε μίστερ Μάνο...

Οι «μαλάκες» τελειώσανε μίστερ Μάνο...

Βγήκε ο… Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ να μιλήσει, ο Μάνος Παπαδόπουλος και είπε ένα σωρό αερολογίες. Για τα 12-5 φάουλ που του επισημάνθηκε… κουβέντα όμως. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε.

«Η Πολιτεία να πάρει μέτρα να καθαρίσει αυτή η βρωμιά» (vid)

«Η Πολιτεία να πάρει μέτρα να καθαρίσει αυτή η βρωμιά» (vid)

Ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε στη κάμερα της ΕΡΤ για την απόφαση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να μην κατέβει στο β΄ ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ αλλά και για τη βρωμιά που χρόνια τώρα λυμαίνεται το ελληνικό μπάσκετ…