Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσείς φταίτε, εσείς το κάνατε όλο αυτό…

Εσείς φταίτε, εσείς το κάνατε όλο αυτό…
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 23:14

Κλαμμένοι αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια οι Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου… Που να το φαντάζονταν όλο αυτό. Πίστευαν θα κάνουν τη δουλίτσα τους όπως όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όταν κατάλαβαν πως έγραψαν ιστορία, κατέβασαν πλερέζες. Γιατί υπό δική τους διεύθυνσης έγινε όλο αυτό. Με τα τρία σφυρίγματα στα πρώτα 28΄΄ έστειλαν το μήνυμα τι θα επακολουθούσε. Είναι γνωστοί και οι τρεις τους. Έχουν παρελθόν σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι φορτωμένο το βιογραφικό τους.

Κανείς δεν βγήκε να μιλήσει και να μας πει βέβαια για τα τηλέφωνα που τους έπαιρναν αμέσως μετά τον ορισμό τους. Ποιος τους έπαιρνε; Τι τους έλεγε; Ουδείς ασχολήθηκε. Στο Ελλαδιστάν πέρασε αβαβά. Ας ήταν αλλιώς η φάση όμως και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν ξεσηκωθεί.

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στους Αναστόπουλο, Παναγιώτου και Μάνο, γράψατε ιστορία. Άξιοι… Πρωτοπαλίκαρα. Αλλά να θυμάστε: Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν. Τον ρουφιάνο ουδείς.

Διαβάστε επίσης

Στηρίζει Αγγελόπουλους και ομάδα ο κόσμος!

Στηρίζει Αγγελόπουλους και ομάδα ο κόσμος!

Πάρα πολλοί ΓΑΥΡΟΙ βρίσκονται στο ΣΕΦ φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού στηρίζοντας την απόφαση των ιδιοκτητών της ομάδας να αποχωρήσει η ομάδα από το ΟΑΚΑ μετά την τραγική διαιτησία.