Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλειά για Εφές χωρίς Σπανούλη

Δουλειά για Εφές χωρίς Σπανούλη
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 21:35
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό μπορεί η επικαιρότητα να έχει κατακλυστεί από νομικά θέματα, ελέω των κινήσεων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ωστόσο το αγωνιστικό τμήμα κοιτάζει ως οφείλει τη δική του δουλειά. Έχει σημαντικό και κομβικό παιχνίδι μπροστά του, με την Εφές στις 21/02 στην Κωνσταντινούπολη και ήδη στον Πειραιά θέλουν να αδράξουν τις μέρες που μεσολαβούν για να την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ προπόνησε τους παίκτες του κανονικά το Σάββατο (16/02) δίχως να έχει στη διάθεσή του φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ελέω θλάσης θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης

ΕΟΚ από τα… Lidl

ΕΟΚ από τα… Lidl

Έστειλαν από την Παρασκευή (15/02) το κύπελλο στην Κρήτη, όμως αυτό δεν βρίσκεται ακόμη εκεί... Κάποτε λογικά θα φτάσει πάντως, αν φύγει τελικά το πλοίο...

Η προπαγάνδα δίνει τα... ρέστα της!

Η προπαγάνδα δίνει τα... ρέστα της!

Κοίτα να δεις! Εκεί που το είχαν... σίγουρο πώς δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Αδριατική Λίγκα, ο Διευθύνων Σύμβουλός της, τους τα χάλασε!

Να ανοίξει η Δικαιοσύνη τα τηλέφωνα…

Να ανοίξει η Δικαιοσύνη τα τηλέφωνα…

Στο ποδόσφαιρο με απλές ανώνυμες καταγγελίες ο Αθλητικός Εισαγγελέας έδωσε εντολή και άνοιξαν τηλέφωνα. Στο μπάσκετ με τόσο σοβαρά περιστατικά και η δικαιοσύνη δεν θα δράσει;