Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεάλ: «Κανείς διαιτητής του τελικού ξανά σε παιχνίδι μας»

Ρεάλ: «Κανείς διαιτητής του τελικού ξανά σε παιχνίδι μας»
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - 18:46

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να είπε πως πρέπει να μιμηθούν τον Ολυμπιακό και η Εφές να αποχωρήσει όπως έκανε ο Ολυμπιακός, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης το… έκανε ήδη. Μιμήθηκε τους «ερυθρόλευκους» και υιοθέτησε μία απαίτησή τους.

Όπως –μεταξύ άλλων-απαίτησε ο Ολυμπιακός να μην ξανασφυρίξουν στα παιχνίδια του οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου, έτσι και οι πρωταθλητές Ευρώπης ζήτησαν να μην ξανασφυρίξουν σε παιχνίδι της οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία Γκονζάλεζ, Μιγκέλ Άνγκελ Πέρεζ και Μπέντζαμιν Χιμένεζ, διαιτητές του τελικού στο Copa Del Ray με την Μπαρτσελόνα, με αφορμή το καλάθι που μέτρησαν του Τόμιτς, ενώ η μπάλα κτύπησε στεφάνι, μετά ταμπλό και ακολούθως την μπλόκαρε ο Ράντολφ.

Διαβάστε επίσης

Εγκλιματίζεται ο Ουέμπερ, θεραπεία ο Σπανούλης

Εγκλιματίζεται ο Ουέμπερ, θεραπεία ο Σπανούλης

Ο αρχηγός συνεχίζει τη θεραπεία του για τη θλάση που αποκόμισε, ο Αμερικανός προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα γι αυτόν και ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε μία τελευταία ανάσα στους παίκτες του πριν τη μάχη με την Εφές.

Ο Μπλατ και οι παίκτες… τη δουλειά τους!

Ο Μπλατ και οι παίκτες… τη δουλειά τους!

Δεν θα πρέπει να έχουν καθόλου στο μυαλό τους τα όσα συμβαίνουν εκτός παρκέ. Έχει αγωνιστικά θέματα που χρίζουν βελτίωσης. Το θέμα με Πρίντεζη. Το in-out των Ουέμπερ-Σπανούλη και… η Εφές.