Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άσκησε έφεση ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για να αναδείξει την παρανομία

Άσκησε έφεση ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για να αναδείξει την παρανομία
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 19:27
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Άσκησε έφεση ο Ολυμπιακός για την πρωτόδικη απόφαση της Αθλητικούς Δικαστή και πάει την υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ! Εδώ έχει υπάρξει μία παρερμηνεία. Βασικά, για να το πούμε πιο σωστά, μία… μετάφραση από τους… «άλλους» κατά πως τους βολεύει. Διαβάστε το λοιπόν καθαρά για να το κατανοήσετε: Τον Ολυμπιακό δεν τον νοιάζει η ποινή. Δεν παρεκκλίνει των αποφάσεών του. Τι -2 το -6. Δεν κάνει διαφορά καμία…

Ο λόγος που ασκήθηκε η έφεση είναι για να πιστοποιήσουν (να καταγραφεί δηλαδή και στα χαρτιά), όπως εξηγούν, και να αναδείξουν την παρανομία που έγινε στη λήψη της απόφασης. Αν δεν πήγαινε η υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ πως θα επιδείκνυαν ότι είναι παράνομη η απόφαση όπως υποστηρίζουν; Ότι έχει συντελεστεί παρανομία στη λήψη αυτής; Στα λόγια; Ή με την αποδοχή της πρωτόδικης απόφασης;

Αφήστε τους να λένε ότι θέλουν… Η ουσία της κίνησης του Ολυμπιακού είναι αυτή. Τίποτε άλλο.

Η Αθλητικός Δικαστής δεν έλαβε σε καμία περίπτωση τα στοιχεία που προσκόμισε ο Ολυμπιακός από παλιότερες αποφάσεις και τα οποία συνηγορούσαν στην σύμπτυξη των ποινών και στην μικρότερη εξ αυτών ποινών. Υπήρχε δεδικασμένο. Τίποτα απ’ όλα αυτά η Αθλητικός Δικαστής δεν έλαβε υπ’ όψιν της παρά πήγε απευθείας στο καταστατικό του ΕΣΑΚΕ μην κοιτάζοντας τίποτα άλλο.

Εκεί έγινε η παρανομία όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό και γι αυτό ακριβώς προχώρησαν στην έφεση.

Διαβάστε επίσης

Focus στην τακτική για Εφές

Focus στην τακτική για Εφές

Με το γνωστό πρόβλημα του Βασίλη Σπανούλη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προπόνηση της Τρίτης (19/02) ενόψει Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η Ρεάλ σκέφτεται να φύγει από την ACB

Η Ρεάλ σκέφτεται να φύγει από την ACB

Στα άκρα πάνε οι πρωταθλητές Ευρώπης. Σκέφτονται από το καλοκαίρι να αγωνίζονται μόνο στην Ευρωλίγκα. Σίγουροι για παραμονή στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση ακόμα κι αν ψηφίσουν κατά οι Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια.