Ντουντούκα
Τον Ολυμπιακό θα τον σέβεστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Όλα ξεκινούν από την άμυνα

Όλα ξεκινούν από την άμυνα
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 - 12:18
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το αποψινό ματς με την Εφές είναι πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Αλλά σε ό,τι αφορά το κομμάτι της άμυνας, εκεί δεν θα «στοιχίσει» τόσο πολύ στους «ερυθρόλευκους». Κι αυτό διότι ο Αταμάν πολλές φορές με τις ομάδες του έχει «χτυπήσει» πάνω στον αρχηγό του Ολυμπιακού στο κομμάτι της άμυνας! Τώρα που δεν θα είναι ο Σπανούλης στην Κωνσταντινούπολη, δεν θα μπορέσει να κάνει το ίδιο.

Το ζήτημα για τους παίκτες του Μπλατ απόψε είναι η άμυνα. Κι αυτό διότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα του 42% στο τρίποντο και των 85,4 πόντων, σε μέσο όρο, στην επίθεση. Κι αυτούς τους αριθμούς θα πρέπει να περιορίσουν οι «ερυθρόλευκοι» για να έχουν ελπίδες για κάτι καλό στο «Σινάν Ερντέμ».

Η Εφές δίνει πολύ υψηλό ρυθμό στα ματς της, πάει σε μεγάλα σκορ κι αυτό θέλει να περιορίσουν οι «ερυθρόλευκοι» απόψε. Ειδικά στο κομμάτι της περιφερειακής άμυνας, αρκετή δουλεά αναμένεται να κάνει και ο νεοαποκτηθείς Ουέμπερ που θα κάνει ντεμπούτο απόψε στην Euroleague.

Διαβάστε επίσης

Πρωινό χαλάρωμα

Πρωινό χαλάρωμα

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Εφές, λίγες ώρες πριν το ματς στο «Σινάν Ερντέμ».