Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπαπέτρου: O image maker του Γιαννακόπουλου

Παπαπέτρου: O image maker του Γιαννακόπουλου
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 19:30

Image maker του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αποφάσισε να γίνει ο Γιάννης Παπαπέτρου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για το αφεντικό του (ω τι έκπληξης) και είπε: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το κεφάλι του οργανισμού που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός και διαχειρίζεται πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά. Έχει την ομάδα χαρούμενη, ενώ όταν δεν παίζουμε καλά είναι εκεί για να μας ξυπνήσει και να γίνει πιο αυστηρός. Πολλές φορές η εικόνα που βγαίνει στις κάμερες χαλάει την εικόνα του ως άνθρωπος».

Φταίνε οι κάμερες δηλαδή που καταριέται οικογένειες και παιδιά; Βλέπει κάμερες και μεταμορφώνεται σε κάτι διαφορετικό; Απ’ όσο ξέρουμε στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν υπάρχουν κάμερες, αν και είναι καλή ιδέα. Θα έχουν πολλά να δείξουν.

Ο Γιάννης Παπαπέτρου ανέφερε παράλληλα, «δε θυμάμαι να είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από παιχνίδι όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά υπήρχε κάποια στιγμή η σκέψη να μην κατέβουμε», ενώ στη συνέχεια για την «υποδοχή» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, είπε: «Ο κόσμος στο ΣΕΦ αποφάσισε να με αποδοκιμάσει και αυτό είναι ok για μένα. Είναι κάτι που το περίμενα. Το σημαντικό είναι να είμαι εγώ χαρούμενος και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό».

Τον στόχο που έχει θέσει για την επόμενη τριετία που θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό: «Να μη γελιόμαστε, θέλουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι κάτι που έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για αυτό. Μπορεί να μην είναι φέτος. Μπορεί του χρόνου ή σε δύο χρόνια αλλά πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης

Δεν τρέχει, δεν βάζει, τρίποντα, δεν αξιοποιεί τον Μίλου, άρα…

Δεν τρέχει, δεν βάζει, τρίποντα, δεν αξιοποιεί τον Μίλου, άρα…

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία τρία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα έχει σκοράρει 61,3 πόντους μ.ο. φυσικά τους λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα, ενώ στο σύνολο είναι μόλις 184. Έχει σε αυτά 1.6 πόντο από αιφνιδιασμό και 21% τρίποντα.