Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια νέα ομάδα πάντα θέλει χρόνο...

Μια νέα ομάδα πάντα θέλει χρόνο...
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 - 14:22

Αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. Κανείς δεν κοιτά τα πράγματα ρεαλιστικά, όπως είναι. Κι αυτό διότι παραγνωρίζουμε καθοριστικούς παράγοντες. Ο σημαντικός όλων για τον φετινό Ολυμπιακό... είναι μια νέα ομάδα!

Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μια ομάδα που ακόμα έχει περιθώρια βελτίωσης. Όταν έχει αλλάξει σχεδόν όλο ο κορμός, δεν μπορεί να φτάσει στο ζενίθ μέσα σε οκτώ μήνες. Πάντα θα μπορείς να κάνεις και κάτι ακόμα, για να γίνει καλύτερη η ομάδα.

Κι αυτό είναι το κίνητρο όλων μέσα στην ομάδα. Τόσο του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του όσο και των ποδοσφαιριστών του Θρύλου. Αυτή είναι η σωστά και ρεαλιστική προσέγγιση της κατάστασης.

Όλα τα άλλα είναι αναλύσεις που δεν γίνονται με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια, αλλά για άλλους λόγους. Αυτό ας το βάλουν στο μυαλό τους όλοι και να πιστεύουν ό,τι βλέπουν, όχι όσα ακούν!

Διαβάστε επίσης

Όλα πήγαν καλά για τον Λάζαρο

Όλα πήγαν καλά για τον Λάζαρο

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η επέμβαση αποκατάστασης στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γόνατου του Χριστοδουλόπουλου από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Η ευρωπαϊκή υπεροχή του Ολυμπιακού!

Η ευρωπαϊκή υπεροχή του Ολυμπιακού!

Δέκατη φορά στις 12 τελευταίες σεζόν που αγωνίστηκε στην Ευρώπη και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όσες έχουν μαζί όλες οι άλλες ελληνικές ομάδες, στο ίδιο διάστημα.