Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο χέρι τους είναι να το γυρίσουν!

Στο χέρι τους είναι να το γυρίσουν!
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 - 14:37
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Αυτή η ομάδα έχει δείξει πολλές φορές τις δυνατότητές της. Τί μπορεί να πετύχει, τί είναι ικανή να κάνει στην Euroleague! Κι αυτό οφείλει να κάνει και τώρα, άμεσα. Να βγάλει αντίδραση, να το... γυρίσει!

Κι αυτό καλούνται να κάνουν τώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με τον Μπλατ. Σκληρή δουλειά, ανάλυση των λαθών, ατομική και ομαδική βελτίωση. Όλοι μαζί, ενωμένοι. Εκεί φαίνεται περισσότερο μια ομάδα. Στα δύσκολα, όχι στα εύκολα.

Το έχει αποδείξει πολλάκις αυτός ο Ολυμπιακός! Δεν είναι μια ομάδα που συμβιβάζεται εύκολα. Ακόμα κι όταν δεν της δίνει πολλές πιθανότητες για κάτι, θα το κάνει, θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν και τώρα οι «ερυθρόλευκοι».

Να το γυρίσουν και να ξαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Να πιστέψουν κι εκείνοι, αλλά να κάνουν και τον κόσμο να τους πιστέψει ακόμα περισσότερο. Δεν είναι θέμα στήριξης στην ομάδα, αλλά πίστης στις δυνατότητές της.

Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν ρεπό για τον Ουέμπερ! (pics)

Δεν υπάρχουν ρεπό για τον Ουέμπερ! (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού παρά το διήμερο ρεπό που έχει παραχωρήσει στους «ερυθρόλευκους» ο Μπλατ, βρέθηκε στο ΣΕΦ, στέλνοντας και το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας.

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 23)

Το πανόραμα της Ευρωλίγκας (Day 23)

Ολοκληρώθηκε η 23η ημέρα της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη της επί της Μπάγερν Μονάχου, να προκρίνεται και τυπικά στα πλέι οφ της διοργάνωσης και να κρατάει τους Βαυαρούς σε απόσταση από τον Ολυμπιακό (11-12).