Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα παιδιά έδειξαν πάθος, ξεπέρασαν κούραση και δυσκολίες» (vid)

«Τα παιδιά έδειξαν πάθος, ξεπέρασαν κούραση και δυσκολίες» (vid)
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 13:08

Πολύ καλή παρουσία είχε η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού στο τουρνουά Euroleague ADIDAS Next Generation, που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο Βελιγράδι. Ο Θρύλος κατέλαβε τελικά την 3η θέση, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα. Αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, δείχνοντας παράλληλα πώς η δουλειά που γίνεται στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία αποδίδει.

Ο τεχνικός της ομάδα του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Τσαλδάρης, έκανε τον απολογισμό για την παρουσία που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» επί σερβικού εδάφους. Με τον Έλληνα τεχνικό να αναλύει αρχικά: «Θεωρούμε πως συνολικά είχαμε πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά. Θα θέλαμε να είχαμε φτάσει στον τελικό και να παλέψουμε για την πρώτη θέση, όμως έτσι όπως τα έφερε η κλήρωση ήταν λίγο δύσκολο, γιατί ουσιαστικά παίξαμε τον τελικό στο πρώτο μας παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε το πρωί της Παρασκευής τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα ματς που προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ο «ερυθρόλευκος» κόουτς συμπλήρωσε: «Παρόλα αυτά τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλο πάθος, ήταν συγκεντρωμένα σε όλη την διάρκεια του τουρνουά, ξεπέρασαν την κούραση και κάθε δυσκολία που παρουσιάστηκε. Το να παίζεις τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών δεν είναι και το πιο εύκολο. Παρόλα αυτά ολοκληρώσαμε την παρουσία μας με θετικό πρόσημο και συνεχίζουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης