Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήρθε ο Μιλουτίνοφ, χωρίς Λετονούς!

Ήρθε ο Μιλουτίνοφ, χωρίς Λετονούς!
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 19:48
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Πειραιά, το μόνο που έχουν στο μυαλό τους, είναι το επερχόμενο ματς για την Ευρωλίγκα και δη την 24η αγωνιστική αυτής, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, στο ΣΕΦ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας, μετ εμποδίων βέβαια, καθώς το τελευταίο «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, έφερε απουσίες για τους «ερυθρόλευκους».

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν είχε στην προπόνηση της Δευτέρας (25/02) τους δύο Λετονούς, τον Γιάνις Στρέλνιεκς και τον Γιάνις Τίμα που δίνουν «τελικό» πρόκρισης απέναντι στο Μαυροβούνιο, θέλοντας μάλιστα νίκη με διψήφιο αριθμό πόντων για το τελευταίο εισιτήριο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από κει και πέρα, ο κόουτς του Ολυμπιακού, δεν είχε στη διάθεσή του ούτε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ επέστρεψε από το Βελιγράδι αλλά πήρε μία μέρα ρεπό για να ξεκουραστεί, καθώς έπαιξε στο Σερβία-Ισραήλ με την Εθνική του ομάδα, παίρνοντας τη νίκη πρόκριση.

Το ίδιο θα γίνει βέβαια και με τους Λετονούς. Αναμένονται την Τρίτη (26/02) στην Ελλάδα ωστόσο δεν πρόκειται ο Μπλατ να τους βάλει στην προπόνηση, αλλά θα τους ξεκουράσει.

Ατομικό και θεραπεία ακολουθεί ο Βασίλης Σπανούλης, που δεν θα αγωνιστεί ούτε με την ΤΣΣΚΑ, εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Διαβάστε επίσης

Τσίρκο το έκανε η ΕΟΚ!

Τσίρκο το έκανε η ΕΟΚ!

Μπαλάκι κάνανε τον Μαυροειδή. Μία θα πάει Γερμανία, την άλλη δεν θα πάει. Από το αεροδρόμιο πήγε και… έπαιξε στο 3ο δεκάλεπτο του Κολοσσός-Παναθηναϊκός. Κινδύνεψε με θλάση.