Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θλάση ο Στρέλνιεκς, εκτός για ένα μήνα!

Θλάση ο Στρέλνιεκς, εκτός για ένα μήνα!
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 20:44
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς έκανε τα πάντα το βράδυ της Δευτέρας στην Ποντγκόριτσα, στον «τελικό» της Λετονίας με το Μαυροβούνιο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Είχε 25 πόντους, 10 ασίστ αλλά στο τελευταίο λεπτό τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και άναψε φωτιές στον Ολυμπιακό. Φωτιές που... δεν έσβησαν.

Με την επιστροφή των διεθνών Λετονών του Ολυμπιακού στην Αθήνα (σ.σ. αυτού και του Τίμα) το μεσημέρι της Τρίτης (26/02) ο Στρέλνιεκς πήγε απευθείας και έκανε εξετάσεις οι οποίες δεν ήταν καλές και έδειξαν θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να χάνει φυσικά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και γενικότερα να μείνει εκτός για περίπου 30 μέρες.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως ο μάνατζερ του Γιάνις Στρέλνιεκς, Άρτους Κάλνιτις έγραψε πως ο γκαρντ των Πειραιωτών παρά τον τραυματισμό του συνέχισε να παίζει στο Μαυροβούνιο-Λετονία, όσο αυτό ήταν δυνατόν. Κάτι που οφείλουν στον Ολυμπιακό να εξακριβώσουν, να διαλευκάνουν και φυσικά να λάβουν εκατέρωθεν εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης

Στην αγορά για παίκτη ο Ολυμπιακός, αλλά…

Στην αγορά για παίκτη ο Ολυμπιακός, αλλά…

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς, κοιτάνε για την προσθήκη γκαρντ αλλά τους πιέζει ο χρόνος καθώς μέχρι τις 19:00 την Τετάρτη (27/02) πρέπει να δηλώσουν το συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα.

Με πάνω από 80 πόντους έχει 8-0 νίκες! (pics)

Με πάνω από 80 πόντους έχει 8-0 νίκες! (pics)

Ο Ολυμπιακός όσες φορές πέτυχε 80 πόντους και πάνω δεν έχασε, με σημείο αναφοράς μάλιστα τους «88». Η άμυνα στα τελευταία ματς είναι στους 72 πόντους αλλά η επίθεση, τραγική, στους… 61!