Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καλάθης ζηλεύει τα «μεγάλα σουτ» του Σπανούλη!

Ο Καλάθης ζηλεύει τα «μεγάλα σουτ» του Σπανούλη!
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 23:42

Ακόμα μία φορά ο Νικ Καλάθης αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μιλώντας στην Ευρωλίγκα, στάθηκε στην εργατικότητα του αρχηγού του Ολυμπιακού αλλά και στα «μεγάλα σουτ» που θα ήθελε να του πάρει ως κομβικό στοιχείο του παιχνιδιού του…

Ο Ζήσης και ο Σπανούλης μιλούν για το μπάσκετ 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα, και γι' αυτό προφανώς είναι κολλητοί. Μπορείς να μιλάς όλη την μέρα μαζί τους και εγώ το έκανα πολύ αυτό. Αγαπούν το παιχνίδι και κάθε είδος πρωταθλήματος: το ΝΒΑ, την Ευρώπη, το κολεγιακό... Τα ξέρουν όλα! Εξαρτάται από το είδος ανθρώπου που είσαι. Προφανώς μού αρέσει το μπάσκετ, επομένως είμαι πάντα δίπλα τους, συζητώ και ανταλλάσσω απόψεις για το ποιος είναι καλύτερος σε καθετί.

«Ο Μπίλι είναι ένας απίστευτα σκληρά εργατικός παίκτης και ένας από τους πιο σκληρούς που έχω δει ποτέ. Η νοοτροπία του στο γήπεδο τού επιτρέπει να κάνει τόσα πολλά πράγματα, πάντα μπορείς να βασίζεσαι σε αυτόν, όταν χρειάζεσαι ένα μεγάλο σουτ. Ξέρει πώς να νικήσει και πώς να πάρει ένα παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Και το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο» ανέφερε αρχικά για απαντήσει στη συνέχεια τι θα έπαιρνε από κάθε παίκτη…

«Από τον Ζήση θα επέλεγα τα σουτ από μέση απόσταση, μετά από ντρίπλα. Είναι ένας τους καλύτερους σουτέρ. Από τον Διαμαντίδη θα επέλεγα την αμυντική ικανότητα, δυσκόλευε τον οποιονδήποτε. Από τον Παπαλουκά την ικανότητα στις πάσες και από τον Σπανούλη τα μεγάλα σουτ, φυσικά».

Διαβάστε επίσης

Προχωράει χωρίς προσθήκη

Προχωράει χωρίς προσθήκη

Ο χρόνος δεν ήταν «σύμμαχος» και ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να μην αποκτηθεί νέος παίκτης για να καλύψει το κενό του τραυματία Στρέλνιεκς.

Στην αγορά για παίκτη ο Ολυμπιακός, αλλά…

Στην αγορά για παίκτη ο Ολυμπιακός, αλλά…

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς, κοιτάνε για την προσθήκη γκαρντ αλλά τους πιέζει ο χρόνος καθώς μέχρι τις 19:00 την Τετάρτη (27/02) πρέπει να δηλώσουν το συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα.