Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην αγορά για παίκτη ο Ολυμπιακός, αλλά…

Στην αγορά για παίκτη ο Ολυμπιακός, αλλά…
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 21:51
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ακόμα μία φορά μέσα στη σεζόν που ο Ολυμπιακός γίνεται… ανάστα ο Κύριος. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς της Λετονίας με το Μαυροβούνιο και συνέχισε να παίζει όντας… τραυματίας όσο άντεχε επιδεινώνοντας την κατάστασή του, θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα περίπου με θλάση β΄ βαθμού.

Αυτή η εξέλιξη και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει να δώσει κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκρισή του στην Ευρωλίγκα, καθώς πλέον η κατάστασή έχει γίνει ρευστή, έφερε τη σκέψη στο μεγάλο Λιμάνι να προβούν στην προσθήκη γκαρντ ώστε να τους βοηθήσει.

Εξετάζουν ήδη παίκτες που έχουν προταθεί και είναι διαθέσιμοι αλλά έχουν και ένα βασικό εχθρό: Τον χρόνο. Πρέπει να δηλώσουν το συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα μέχρι την Τετάρτη (27/02) στις 19:00, 24 ώρες πριν το τζάμπολ της αγωνιστικής.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η πίεση του χρόνου είναι τεράστια και ακόμη πιο δύσκολη η προσπάθεια εξεύρεσης παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα. Για τον ΜακΦάντεν που γράφτηκε (πάλι) στον Ολυμπιακό λένε πως είναι κατασκευασμένο.

Διαβάστε επίσης

Ο Καλάθης ζηλεύει τα «μεγάλα σουτ» του Σπανούλη!

Ο Καλάθης ζηλεύει τα «μεγάλα σουτ» του Σπανούλη!

Ακόμα μία φορά ο Νικ Καλάθης αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη. Στάθηκε στην εργατικότητα του αρχηγού του Ολυμπιακού, αλλά και στα «μεγάλα σουτ» που θα ήθελε να του πάρει ως κομβικό στοιχείο του παιχνιδιού του…