Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγαλύτερος… αντίπαλος ο χρόνος!

Μεγαλύτερος… αντίπαλος ο χρόνος!
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 09:16
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο τραυματισμός του Στρέλνιεκς ανέτρεψε εντελώς τον προγραμματισμό των «ερυθρολεύκων». Εκεί που είχαν μπει σε μια σειρά, όσον αφορά στα πρόσωπα, τα πράγματα μετά και την έλευση του Ουέμπερ, η απώλεια του Λετονού άλλαξε εκ νέου τα δεδομένα. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν βγει στην αγορά, στο παρά… ένα, αναζητώντας έναν ακόμα περιφερειακό για να καλύψουν το κενό του Γιάνις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, εκτός από τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο παίκτης που αναζητείται, είναι ο χρόνος. Ό,τι κι αν κάνουν στον Ολυμπιακό, πρέπει να δηλώσουν το συμβόλαιο του νέου αποκτήματός τους, ως τις 19:00 της Τετάρτης (27/2) για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Δηλαδή 24 ώρες πριν το τζάμπολ της αγωνιστικής. Κι αυτός είναι ένας… εχθρός που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα!

Διαβάστε επίσης

Προχωράει χωρίς προσθήκη

Προχωράει χωρίς προσθήκη

Ο χρόνος δεν ήταν «σύμμαχος» και ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να μην αποκτηθεί νέος παίκτης για να καλύψει το κενό του τραυματία Στρέλνιεκς.

Ο νέος ρόλος του Τουπάν

Ο νέος ρόλος του Τουπάν

Ο Γάλλος έχει καλό σουτ και θα πρέπει να βγει μπροστά αυτό το διάστημα που θα λείπει ο Στρέλνιεκς.

Ο Καλάθης ζηλεύει τα «μεγάλα σουτ» του Σπανούλη!

Ο Καλάθης ζηλεύει τα «μεγάλα σουτ» του Σπανούλη!

Ακόμα μία φορά ο Νικ Καλάθης αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη. Στάθηκε στην εργατικότητα του αρχηγού του Ολυμπιακού, αλλά και στα «μεγάλα σουτ» που θα ήθελε να του πάρει ως κομβικό στοιχείο του παιχνιδιού του…