Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο νέος ρόλος του Τουπάν

Ο νέος ρόλος του Τουπάν
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 12:33
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η απουσία του Στρέλνιεκς είναι πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Ο Λετονός βοηθούσε και στο οργανωτικό κομμάτι και στο επιθετικό, ειδικά στο σκοράρισμα. Τώρα που θα λείψει λόγω τραυματισμού, σε συνδυασμό και με τον Σπανούλη που είναι στα... πιτς, ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να βρει εκ των έσω λύση, από τη στιγμή δε που οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προχωρήσουν σε προσθήκη παίκτη.

Ένας παίκτης που πρέπει να βγει μπροστά είναι ο Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος έχει και καλό σουτ και μπορεί να δώσει λύσεις σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Ειδικά στο μακρινό σουτ που έχει... θέμα ο Ολυμπιακός, το οποίο θα ενταθεί αυτό το διάστημα λόγω της απουσίας του Στρέλνιεκς.

Ο Αμερικανός τεχνικός του Ολυμπιακού είναι σίγουρο πώς θα δώσει έναν νέο ρόλο στον Τουπάν και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το καλό σουτ που έχει ο Γάλλος. Διότι αυτό το διάστημα θα είναι πολύ σημαντικοί οι πόντοι που θα δώσει, ειδικά από την περιφέρεια με το μακρινό του σουτ.

Διαβάστε επίσης

Με Τουπάν και στην Basket League

Με Τουπάν και στην Basket League

Σε αλλαγή ξένων πρωτάθλημα προχωρά ο Ολυμπιακός, με τον Γάλλο να παίρνει τη θέση του τραυματία Στρέλνιεκς.

Προχωράει χωρίς προσθήκη

Προχωράει χωρίς προσθήκη

Ο χρόνος δεν ήταν «σύμμαχος» και ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να μην αποκτηθεί νέος παίκτης για να καλύψει το κενό του τραυματία Στρέλνιεκς.