Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη νίκη για τους Παίδες!

Μεγάλη νίκη για τους Παίδες!
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 19:28

Μια πολύ εύκολη και μεγάλη νίκη πήραν οι Παίδες της Ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 85-29 του Κρόνου δείχνοντας πάρα πολύ καλά στοιχεία. Παράλληλα φάνηκε για μια ακόμα φορά η δουλειά η οποία γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάρλος): Δρίτσας 7, Σανούδος, Σκλαβενίτης Γιοβάνης 10,Ψαρουδάκης, Οικονομόπουλος 23, Σπηλιόπουλος 6, Πέππας 2, Κοζιρεφ 9, Γιαννούλης 4, Τσολάκης 7, Παλληκαράς 17.

Κρόνος: Τζανετάτος, ,Γιαννουλάκης 3, Κέκερης, Γνεσούλης, Μπουρνάς, Ρούτσης, Βασιλείου, Τσαγιάννης 4, Γιακουμάκης 3, Αλεβίζος 5, Παπαευθυμίου 2, Τζωρτζίνης 12.

Διαβάστε επίσης

Ο Ζευγαράς ζει το όνειρό του… με Πρίντεζη! (pic)

Ο Ζευγαράς ζει το όνειρό του… με Πρίντεζη! (pic)

Ο έφηβος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού αναμφίβολα ζει το όνειρό του, καθώς προπονείται με το είδωλό του, τον Γιώργο Πρίντεζη. Στηρίζει δίαιτα Γκατζούλη και απ’ ότι φαίνεται τα… σπάει με Βέρτη.

Τα εισιτήρια με τον Άρη στο ΣΕΦ

Τα εισιτήρια με τον Άρη στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τους τρόπους και τις ημερομηνίες διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Άρη.

Ο Πιτίνο κράζει στις ΗΠΑ τον Γιαννακόπουλο!

Ο Πιτίνο κράζει στις ΗΠΑ τον Γιαννακόπουλο!

Ο προπονητής του ΠΑΟ μίλησε στο «TheRinger» για τον «Έλληνα Scarface», το πόσο ντροπιασμένος ένιωσε για την ιστορία με το στρινγκ, μιλάει για τους ενδοιασμούς της γυναίκας του όταν έμαθε για τον Γιαννακόπουλο και τα «έργα και ημέρες» του αφεντικού του.