Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οργισμένη ανακοίνωση Κύμης για ΚΕΔ και διαιτητές

Οργισμένη ανακοίνωση Κύμης για ΚΕΔ και διαιτητές
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 21:51

Μετά τη «σφαγή» στο κλειστό του Περιστερίου από τον Παναγιώτου η Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Άδικη ήττα στην παράταση για την Κύμη μέσα στην έδρα του Περιστερίου. Η ομάδα μας πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, αλλά δυστυχώς το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουμε την νίκη.

Πραγματικά είναι κρίμα για τους παίκτες μας που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την σημερινή τους προσπάθεια, όπως και για το τεχνικό μας επιτελείο που είχε προετοιμάσει ιδανικά το παιχνίδι.

Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με την διαιτησία όμως να καθορίζει τον τελικό νικητή. Οι τρεις διαιτητές οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από όλο το ελληνικό μπάσκετ, καθώς σήμερα αλλοίωσαν ξεκάθαρα τον βαθμολογικό πίνακα και έπληξαν βάναυσα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος μας με τις αποφάσεις τους. Θέλουμε όλες οι ομάδες να σταθούν στο πλευρό μας και να παλέψουμε ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα».

Διαβάστε επίσης

Χάνει με μεγάλες διαφορές!

Χάνει με μεγάλες διαφορές!

Με εξαίρεση τη Μακάμπι, στις υπόλοιπες ήττες του τελευταία ο Ολυμπιακός χάνει με 15 πόντους διαφορά μ.ο... Οι 3 από τις 4 ήττες στο ΣΕΦ ήρθαν με μ.ο. διαφοράς 20 πόντους.