Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός μας πλήγωσε με τους αιφνιδιασμούς»

«Ο Ολυμπιακός μας πλήγωσε με τους αιφνιδιασμούς»
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 01:30

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Γιάννης Καστρίτης τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στο ΣΕΦ, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Σε δηλώσεις που έκανε, ο προπονητής των Θεσσαλονικέων έδωσε «συγχαρητήρια» στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του. Για μας πέρα από το βαθμό δυσκολίας που είχε πέρα από το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, είχε και την ιδιαιτερότητα ότι προερχόμασταν από μία μακρά διακοπή και ειδικά σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που είχαμε βρει τον ρυθμό.

Τα παιδιά δούλεψαν πολύ στη διάρκεια της διακοπής, οπότε ένα ερωτηματικό ήταν πώς θα επανεμφανιστούμε. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές, αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, ειδικά στο αμυντικό τρανζίσιον. Ο Ολυμπιακός σκόραρε 19 πόντους από αιφνιδιασμούς και αυτό μας πλήγωσε. Παρόλα αυτά, για ακόμα μια φορά, τα παιδιά μας έδειξαν πίστη στις δυνατότητές τους και την ομάδα, μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε ως το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου να διεκδικούμε με λίγη τύχη ίσως και κάτι καλύτερο.

Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο σε τόσο κλειστά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος και δίκαια έφτασε στη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Βγαίνουν μπροστά!

Βγαίνουν μπροστά!

Η εμφάνιση των Ουέμπερ και Τουπάν κόντρα στον Άρη είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

Έγραψε ιστορία ο Ουέμπερ!

Έγραψε ιστορία ο Ουέμπερ!

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού με τις 13 ασίστ που μοίρασε στο ματς με τον Άρη ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ που είχαν σημειώσει οι Τεόντοσιτς και Παπαλουκάς.