Ντουντούκα
Πρώτοι κόντρα σε όλους και σε όλα. Όπως μας αρέσει...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός για τους ξένους διαιτητές!

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός για τους ξένους διαιτητές!
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 14:38

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω σε ό,τι αφορά το θέμα των ξένων διαιτητών στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που επανέλαβαν οι «ερυθρόλευκοι» την Τρίτη, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Εμμένουν στην απόφασή τους, πώς εάν δεν οριστούν ξένοι να σφυρίξουν την αναμέτρηση της 17ης Μαρτίου, τότε δεν πρόκειται να κατέβει ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί.

Ξεκάθαρα τα πράγματα από την πλευρά των «ερυθρολεύκων». Θα πάνε αυτή την ιστορία ως το τέλος, ενώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξουν στάση. Κι αυτό φρόντισαν να καταστήσουν σαφές για άλλη μια φορά. Πώς δεν θα αγωνιστούν στο ματς με τους «πράσινους» σε δύο εβδομάδες.

Το είχαν τονίσει και δημόσια με την ανακοίνωσή τους, το επαναλαμβάνουν για μια ακόμα φορά. Όπως βέβαια και το αίτημα που έχουν κάνει να μην ξανασφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου ματς του Ολυμπιακού. Συνεχίζοντας τον αγώνα που κάνει για να υπάρξουν αλλαγές στην ΚΕΔ, αλλά και να φύγει η διαιτησία από την ΕΟΚ και να περάσει στον ΕΣΑΚΕ, τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Βγαίνουν μπροστά!

Βγαίνουν μπροστά!

Η εμφάνιση των Ουέμπερ και Τουπάν κόντρα στον Άρη είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.