Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκινδήλιας: «Όλοι τα λέτε αλλά φοβάστε»

Σκινδήλιας: «Όλοι τα λέτε αλλά φοβάστε»
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 18:26
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ με λόγια σταράτα και λέγοντας τα πράγματα ως έχουν. Είπε λοιπόν πως…

«Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και βρίσκουμε δικαιολογίες. Όλοι ξέρουμε τον ρόλο της ΕΟΚ και τη δύναμη του ΕΣΑΚΕ. Όλοι τα λέτε αλλά φοβάστε. Αν φτιάξουμε τη διαιτησία δεν σημαίνει ότι θα φτιάξουμε και τα αποτελέσματα. Έχουμε κάνει κατ’ επανάληψη προσπάθειες. Έχουμε τεράστια δύναμη ως ΕΣΑΚΕ. Αλλά πρέπει να το αποφασίσετε. Και όχι τι βολεύει εμάς ή εσάς ή τη κάθε ομάδα αλλά τι είναι σωστό για το μπάσκετ».

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είπε από την πλευρά του…

«Για πρώτη φορά έγινε σωστή συζήτηση. Οι ομάδες βάζουν τα λεφτά. Για πρώτη φορά ειπώθηκαν πράγματα που γράφονταν μόνο σε σάιτ. Θα ήθελα να αλλάξετε απόφαση για το παιχνίδι που έρχεται (σ.σ. απευθυνόμενος στον Ολυμπιακό). Σήμερα είναι η αρχή για να δούμε με ποιο τρόπο και ποια βήματα πρέπει να γίνουν. Η πρόταση του Ολυμπιακού δεν μπορεί να ισχύσει άμεσα. Όλοι μαζί μπορούμε να το αλλάξουμε και νομίζω μπορούμε να συζητήσουμε τις προτάσεις του κ. Δουβή».

Κατέληξαν λοιπόν πως θα σταλούν οι προτάσεις του Δουβή για συζήτηση το πρωί της Τετάρτης (5/03) με τη θέση του Ολυμπιακού να μην αλλάζει στο παραμικρό.

Διαβάστε επίσης

«Μην αγχώνεσαι Μάνο, δεν θα κατέβουμε»!

«Μην αγχώνεσαι Μάνο, δεν θα κατέβουμε»!

Έξαλλος αρκετές φορές έγινε ο Παπαδόπουλος ακούγοντας τις ομάδες να θέλουν αλλαγή στη διαιτησία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο μόνος που θέλει αυτή την κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός.

«Και εμείς θα φεύγαμε όπως ο Ολυμπιακός»

«Και εμείς θα φεύγαμε όπως ο Ολυμπιακός»

Πολλές ομάδες ήθελαν να αποχωρήσουν. «Ούτε στην Αφρική δεν γίνονται αυτά» είπε ο Σταυρόπουλος. Σχεδόν όλες οι ομάδες τάσσονται με τον Ολυμπιακό για το απροχώρητο με τη διαιτησία. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ.