Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μην αγχώνεσαι Μάνο, δεν θα κατέβουμε»!

«Μην αγχώνεσαι Μάνο, δεν θα κατέβουμε»!
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 18:44
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Σκούρα φάνηκε να τα βρήκε ο Μάνος Παπαδόπουλος ακούγοντας τους εκπροσώπους των ομάδων να λένε πως έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση με τη διαιτησία. Σα να ήταν ο μόνος, όπως μπορείτε να καταλάβετε από τους διαλόγους που δεν θέλει να αλλάξει η διαιτησία.

Έγινε έξαλλος λοιπόν σε κάποια φάση και είπε «Να μην κατέβει ο Ολυμπιακός. Θα είναι καλύτερο το πρωτάθλημα», αλλά πήρε απάντηση ιδανική από τον Χρήστο Σταυρόπουλο: «Μην έχεις άγχος Μάνο, δεν θα κατέβουμε…»!

Ο Γουλιέλμος του Άρη εκείνη τη στιγμή είπε: «Με ευχολόγια δεν αλλάζει η απόφαση του Ολυμπιακού. Πρέπει οι προτάσεις του Δουβή να μοιραστούν σε όλες τις ομάδες, να περάσει μια εβδομάδα να υπάρξουν κι άλλες προτάσεις και να ψηφιστεί τι πρέπει να κάνουμε», ενώ ο Λιόλιος του Προμηθέα ανέφερε: «Κάνουμε τις προτάσεις για να αλλάξουμε το υπάρχον καθεστώς αλλά θέλω να ξέρω τι θα κάνουμε. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, αν πας να αμφισβητήσεις την εξουσία κάποιου…».

Εν εξάλλω κατάσταση και πάλι ο Μάνος Παπαδόπουλος σηκώθηκε και είπε: «Πάω στην τουαλέτα. Εσύ Βαγγέλη και Άρη παίρνετε συνέχεια τη θέση του Ολυμπιακού. Αν θέλετε να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και εμείς δεν κατεβούμε άμα το θέλετε και έτσι».

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Το φωνάζουν… Είναι οι μόνοι που θέλουν αυτή την κατάσταση όπως φαίνεται.

Διαβάστε επίσης

Χαλάρωμα στο ΣΕΦ μετά τον Άρη!

Χαλάρωμα στο ΣΕΦ μετά τον Άρη!

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Μπούντουσνοστ θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (6/03) καθώς οι Πειραιώτες μαζεύτηκαν την Τρίτη (5/03) στο ΣΕΦ, ωστόσο το πρόγραμμα ήταν χαλαρό. Θεραπεία κάνει ο Στρέλνιεκς.