ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Μεταγραφικός... οργασμός στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βόμβες από την ΕΟΚ: «Χρηματίζονται οι διαιτητές, τους παίρνουν τηλέφωνο»

Βόμβες από την ΕΟΚ: «Χρηματίζονται οι διαιτητές, τους παίρνουν τηλέφωνο»
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 18:51
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Βόμβες πέταξε ο Άγγελος Ζούπας στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Προσέξτε τώρα… Η ομάδα του είναι ο Αμύντας αλλά στον ΕΣΑΚΕ βρίσκεται ως εκπρόσωπος της ΕΟΚ, της Ομοσπονδίας. Ο άνθρωπος λοιπόν του Βασιλακόπουλου, ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του την ΚΕΔ, παραδέχτηκε μπροστά σε όλες τις ομάδες της Α1 πως οι διαιτητές χρηματίζονται και μάλιστα τους παίρνουν και οι ομάδες τηλέφωνο μετά τους ορισμούς.

«Όλοι ξέρετε ποιοι χρηματίζονται και δεν το λέτε εδώ μέσα. Κάποιοι από αυτούς έχουν μόνιμο μισθό. Και αντί να πάτε να πείτε στη ΚΕΔ να τους βγάλουν έξω, εσείς με το που γίνεται η κλήρωση τους παίρνετε τηλέφωνο. Εσείς φταίτε. Εσείς κοροϊδεύεται τους εαυτούς σας. Η διάβρωση είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε ούτε παιδοεφηβικά να παίξουμε με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό και να μπορούμε να κερδίσουμε. Οι διαιτητές παίζουν υπέρ τους» ήταν τα όσα είπε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και κρατήθηκαν φυσικά και στα πρακτικά.

Παραδοχή από τον άνθρωπο της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης

Χαλάρωμα στο ΣΕΦ μετά τον Άρη!

Χαλάρωμα στο ΣΕΦ μετά τον Άρη!

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Μπούντουσνοστ θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (6/03) καθώς οι Πειραιώτες μαζεύτηκαν την Τρίτη (5/03) στο ΣΕΦ, ωστόσο το πρόγραμμα ήταν χαλαρό. Θεραπεία κάνει ο Στρέλνιεκς.

«Μην αγχώνεσαι Μάνο, δεν θα κατέβουμε»!

«Μην αγχώνεσαι Μάνο, δεν θα κατέβουμε»!

Έξαλλος αρκετές φορές έγινε ο Παπαδόπουλος ακούγοντας τις ομάδες να θέλουν αλλαγή στη διαιτησία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο μόνος που θέλει αυτή την κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός.