Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τις τραμπούκες, τις απειλές και τα «ντου» δεν είχε αποχή!

Για τις τραμπούκες, τις απειλές και τα «ντου» δεν είχε αποχή!
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 - 20:55

Γενική Συνέλευση έκαναν τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών της Ομοσπονδίας τους και αποφάσισαν ομόφωνα να μην κατέβουν να σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αν μετέχουν και ξένοι διαιτητές. Έβγαλαν και ανακοίνωση και θυμήθηκαν να μιλήσουν για στοχοποίηση. Που ήταν η ΟΔΚΕ και οι διαιτητές όταν τραμπούκιζαν συναδέλφους τους; Όταν μπούκαραν στα αποδυτήρια και τους απειλούσαν αυτούς και τις οικογένειές τους; Όταν του φώναζε παράγοντας του μπάσκετ πίσω από τη μπασκέτα «θα έρθω στο σπίτι σου το βράδυ»;

Που ήσασταν τότε να στηρίξετε τους συναδέλφους σας;

Καμαρώστε ανακοίνωση που έβγαλαν…

«Στην γενική συνέλευση μελών Συνδέσμων Διαιτητών της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι κανένας Έλληνας Διαιτητής δεν θα μετέχει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, αν στις Ελληνικές διοργανώσεις μετέχουν ξένοι διαιτητές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης είναι και παραμένουν υψηλότατου επίπεδου και για αυτό το λόγο μετέχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

-Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να ελεγχθεί η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης,

-Ζητάμε να σταματήσει άμεσα η οποιαδήποτε στοχοποίηση της Ελληνικής Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης.

Σας βεβαιώνουμε ότι, η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης θα παραμείνει ακέραια και προσηλωμένη στο έργο της».

Διαβάστε επίσης

Τα «όπλα» των Μαυροβούνιων (vids)

Τα «όπλα» των Μαυροβούνιων (vids)

Νόρις Κόουλ και Γκόγκα Μπιτάντζε είναι το «α» και το «ω» στην Μπούντουσνοστ. Οι παίκτες αυτοί που κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην πρωταθλήτρια Αδριατικής.

Πονάει στη ρακέτα η Μπούντουσνοστ!

Πονάει στη ρακέτα η Μπούντουσνοστ!

Το ποσοστό στα δίποντα που πετυχαίνει αλλά και δίνει η πρωταθλήτρια Αδριατικής, η «αχίλλειος πτέρνα» στα ριμπάουντ και οι… 92,5 πόντοι που δέχεται τελευταία