Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διαιτητές με την Μπούντουτσνοστ

Οι διαιτητές με την Μπούντουτσνοστ
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 09:58

Καθοριστικό ματς για τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Παρασκευής στο Μαυροβούνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπούντουτσνοστ, σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος, είναι αυτοσκοπός.

Πριν από λίγη ώρα η Euroleague έκανε γνωστά τα ονόματα των διαιτητών της αναμέτρησης. Με την τριάδα να αποτελείται από τον Ουκρανό Μπόρις Ρίζικ, τον Ισπανό Κάρλος Περούγκα και τον Λιθουανό Αρτούρας Σούκις.

Ο Ουκρανός έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό στις εντός έδρας ήττα από την Φενέρμπαχτσε (72-73) και την Μπαρτσελόνα (55-76), ενώ την Μπούντουτσνοστ στις εντός έδρας νίκες με Μπαρτσελόνα (67-64) και την Γκραν Κανάρια (75-70)

Ο Ισπανός διηύθυνε τα ματς των «ερυθρόλευκων» με την Φενέρμπαχτσε, όπου ηττήθηκαν σε Πειραιά (72-73) και Κωνσταντινούπολη (90-75). Όσον αφορά στην ομάδα του Μαυροβούνιο, στην εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις (60-72), στην εκτός έδρας ήττα από την Μπάγερν Μονάχου (93-88).

Τέλος, ο Λιθουανός δεν έχει σφυρίξει φέτος τον Ολυμπιακό, ούτε και την Μπούντουτσνοστ.

Διαβάστε επίσης

Τα «όπλα» των Μαυροβούνιων (vids)

Τα «όπλα» των Μαυροβούνιων (vids)

Νόρις Κόουλ και Γκόγκα Μπιτάντζε είναι το «α» και το «ω» στην Μπούντουσνοστ. Οι παίκτες αυτοί που κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην πρωταθλήτρια Αδριατικής.