Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια!» (vids)

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια!» (vids)
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 10:21
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στην έδρα της Μπούντουτσνοστ. Περιθώρια δεν υπάρχουν για να μην νικήσει ο Ολυμπιακός. Κι αυτό εξήγησε και ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για την Μαυροβούνιο, εξήγησε ακόμα ότι «μην σας κάνει εντύπωση αν κάνουμε νίκες που δεν το περιμένει κανείς».

Σε ό,τι αφορά το ματς με την Μπούντουτσνοστ, τόνισε: «Έφτασε η ώρα να πούμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη, επειδή τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια. Πέρα από το ρεκόρ που έχει η Μπούντουτσνοστ, έχει νικήσει τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά και πνευματικά για να τους κερδίσουμε. Έχουν αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που τους κερδίσαμε».

Αναφορικά με το σερί ηττών που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και την αντίδραση που πρέπει να βγάλουν, ο Αμερικανός κόουτς σχολίασε: «Προτιμώ να κοιτάω το μέλλον και όχι το παρελθόν. Αγωνιστικά οι Σέλτικς είχαν τέσσερις ήττες και κέρδισαν τους Γουόριορς, οπότε ο αθλητισμός είναι έτσι. Μην σας κάνει εντύπωση αν κάνουμε νίκες που δεν το περιμένει κανείς. Προσπαθούμε για το καλύτερο».

Τέλος, σχετικά με την ίδρυση της Ένωσης Προπονητών στην Euroleague, ο κόουτς του Θρύλου υπογράμμισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βήμα που έχει γίνει από τη μεριά μας. Όχι μόνο εκείνους που είναι στην Ευρωλίγκα, αλλά σε όλον τον κόσμο και χρειαζόμαστε σεβασμό και θέλουμε να χτίσουμε πρώτα κάτι καλό για το μπάσκετ και μετά για το επάγγελμά μας».

Διαβάστε επίσης