Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελικός»!

«Τελικός»!
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 - 11:36

Έξι ματς έχει ο Ολυμπιακός ως το φινάλε της κανονικής περιόδου και το αποψινό στην έδρα της Μπούντουτσνοστ είναι το πιο σημαντικό. Διότι με δεδομένο ότι έχει στη συνέχεια τρία ματς με ομάδες που διεκδικούν ακόμα την πρόκριση, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Με ρεκόρ 12-12 χρειάζεται οπωσδήποτε να έρθει αυτό το «διπλό» στην Ποντγκόριτσα.

Με δεδομένο ότι ακολουθεί το ματς στην Ιταλία με την Αρμάνι και μετά υπάρχει εβδομάδα με δύο ματς (Μπάγερντ εντός, Γκραν Κανάρια εκτός), όλοι αντιλαμβάνονται γιατί θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν με κάθε τρόπο το ματς με την ομάδα από το Μαυροβούνιο.

Πλέον έχουν γίνει δύσκολα τα πράγματα αφού ο Ολυμπιακός μετρά πέντε σερί ήττες (Φενέρμπαχτσε εκτός, Μπαρτσελόνα εντός, Μακάμπι εκτός, Εφές εκτός και ΤΣΣΚΑ εντός) και πρέπει να το... γυρίσει, αλλιώς θα μπλέξει πολύ για μια θέση στην πρώτη 8άδα, εκεί που πριν από ενάμιση μήνα έδινε «μάχη» για την πρώτη 4άδα.

Τα ματς του Ολυμπιακού ως το φινάλε της κανονικής περιόδου:

8/3 Μπούντουτσνοστ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

14/3 Αρμάνι Μιλάνο - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

19/3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπάγερν Μονάχου

21/3 Γκραν Κανάρια - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

29/3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ζαλγκίρις

5/4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Νταρουσάφακα

Διαβάστε επίσης

To milestone του Παπανικολάου

To milestone του Παπανικολάου

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού 200αρίζει σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Μπούντουσνοστ.

Ώρα να γυρίσει τον… διακόπτη!

Ώρα να γυρίσει τον… διακόπτη!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε, Παρασκευή βράδυ (8/3, live στο gavros.gr/NS1 στις 20:00) την Μπούντουσνοστ στην «Moraca» του Μαυροβουνίου, για την 25η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.