ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξώδικο του Θρύλου σε ΕΟΚ και ΚΕΔ!

Εξώδικο του Θρύλου σε ΕΟΚ και ΚΕΔ!
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 - 13:42

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός! Μέχρι τέλους σε αυτή την ιστορία! Στο θέμα της διαιτησίας εντός συνόρων! Οι «ερυθρόλευκοι» απέστειλαν την Πέμπτη εξώδικη γνωστοποίηση σε ΕΟΚ και ΚΕΔ. Στην ομοσπονδία του μπάσκετ και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο από την πλευρά του Ολυμπιακού. Δεν θα κατέβει ο Θρύλος να αγωνιστεί σε κανένα ματς, εάν οριστεί διαιτητής εκ των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου. Κάτι που είχαν επισημάνει από την αρχή της ιστορίας αυτής. Όπως και την κάθετη θέση τους για το θέμα της διαιτησίας με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές, ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει.

Στο εξώδικο που έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρεται πώς: «Η K.A.E. Ολυμπιακός κατάστησε σαφή την επίσημη θέση και πρόθεση της ομάδας μας να μην συμμετάσχει σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης που θα διευθύνουν οι διαιτητές Π. Αναστόπουλος, Α. Μάνος και Χ. Παναγιώτου, όπως και σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης με αντίπαλο την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός χωρίς την αποκλειστική παρουσία ξένων διαιτητών».

Διαβάστε επίσης

To milestone του Παπανικολάου

To milestone του Παπανικολάου

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού 200αρίζει σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Μπούντουσνοστ.