Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιο έτοιμοι και πιο σκληροί στην άμυνα με Αρμάνι»

«Πιο έτοιμοι και πιο σκληροί στην άμυνα με Αρμάνι»
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 19:14

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στο Λαύριο ο Ντέιβιντ Μπλατ, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλή άμυνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με την Αρμάνι, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι πιο έτοιμοι και πιο σκληροί στην άμυνα για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με το Λαύριο:

«Προφανώς δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο μέρος και το Λαύριο έπαιξε καλά. Το εύκολο είναι να λες ότι δεν ήσουν έτοιμος ή ότι δεν είχες συγκέντρωση, αλλά η άλλη ομάδα έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια».

Για το ματς με την Αρμάνι:

«Το πιο σημαντικό είναι η δυναμικότητα και αυτό εξηγεί τι έγινε σήμερα στο Λαύριο. Ήταν πολύ φορτισμένο το ματς με την Μπουντούτσνοστ, παίξαμε καλά, ήμασταν κυρίαρχοι για τρία δεκάλεπτα, σε μια έδρα που δυνατές ομάδες έχουν ηττηθεί. Ίσως γι' αυτό καταρρεύσαμε κάπως σήμερα. Αυτό, όμως, δεν είναι δικαιολογία. Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουμε την Αρμάνι, μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με καλή ποιότητα. Θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σκληροί στην άμυνα κι έτοιμοι να εκτελέσουμε καλύτερα».

Για τους διαιτητές:

«Θέλω να πω κάτι και για τους διαιτητές. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Έκαναν εκπληκτική δουλειά σήμερα και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Είναι καλό αυτό για το ελληνικό μπάσκετ».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟ:

«Είμαι προπονητής, δεν είναι αρμοδιότητά μου να απαντήσω σε αυτό».

Διαβάστε επίσης