Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άλλο ματς στο Λαύριο, άλλο ματς στο Μιλάνο

Άλλο ματς στο Λαύριο, άλλο ματς στο Μιλάνο
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 12:38
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν στο ματς με το Λαύριο, τη Δευτέρα, νικώντας στο φινάλε με 81-76. Αλλά το θέμα είναι πώς αυτή η αναμέτρηση με την προσεχή στο Mediolanum Forum δεν έχουν καμία σχέση. Δεν πρέπει κανείς να σκέφτεται πώς ο Ολυμπιακός θα έχει στην Ιταλία αντίστοιχη εικόνα με αυτή της Καθαράς Δευτέρας στο ματς στη Λαυρεωτική! Άλλο ματς το ένα, άλλο ματς το άλλο...

Στο ελληνικό πρωτάθλημα με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο Ολυμπιακός ουσιαστικά δεν έχει κίνητρο. Από τη στιγμή που η ΕΟΚ δεν προσανατολίζεται να ορίσει ξένους διαιτητές στο προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό, οι εν Ελλάδι αναμετρήσεις μοιάζουν με προπονήσεις. Όπως και αυτή στο Λαύριο.

Στο Μιλάνο, όμως, το κίνητρο είναι μεγάλο. Μια νίκη εκεί θα σημάνει πώς οι «ερυθρόλευκοι» θα κλειδώσουν την 6η θέση στην Euroleague. Με δεδομένο, δε, πώς έχουν ηττηθεί στο ματς του ΣΕΦ με τους Ιταλούς, η νίκη έχει ακόμα καλύτερη σημασία. Οπότε την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός θα είναι μια άλλη ομάδα, θα είναι όπως πρέπει! Με στόχο το «διπλό» επί ιταλικού εδάφους.

Διαβάστε επίσης

Αποφασίζει η ΔΕΑΒ

Αποφασίζει η ΔΕΑΒ

Συνεδριάζει την Τρίτη (12/3) για το ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.