Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ειδική μνεία του Ντέιβιντ Μπλατ στον Αλέκο Σπανουδάκη! (vid)

Η ειδική μνεία του Ντέιβιντ Μπλατ στον Αλέκο Σπανουδάκη! (vid)
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 20:29

Ανήμερα των 94ων γενεθλίων του Ολυμπιακού, η «ερυθρόλευκη» οικογένεια βίωσε την απώλεια του Αλέκου Σπανουδάκη. Του πρώτου και εμβληματικού αρχηγού της ομάδας και του ανθρώπου που, μαζί με τον αείμνηστο αδερφό του Γιάννη, αλλά και όλους τους υπόλοιπους θρύλους, οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση των δύο πρώτων πρωταθλημάτων της ιστορίας, αλλά και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας!

Για αυτό τον λόγο, μετά τον αγώνα με το Λαύριο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με πένθος για να τιμήσουν τη μνήμη του μεγάλου αρχηγού, ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου έκανε ειδικά μνεία στον Αλέκο Σπανουδάκη. Με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Πριν μιλήσω για ασήμαντα πράγματα θέλω να πάρω την ευκαιρία και να τιμήσω τη μνήμη ενός σπουδαίου και διάσημου παίκτης της ομάδας και αρχηγού του Αλέκου του Σπανουδάκη ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 91 ετών. Πολλοί πριν από εμάς ήρθαν και έβαλαν το μπάσκετ στις καρδιές μας και στο μυαλό μας και αυτός είναι μια από αυτές τις φιγούρες που μας έκαναν να αγαπήσουμε το μπάσκετ και να θέλουμε να το τιμήσουμε».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης

Χαλαρή προπόνηση με Τίμα

Χαλαρή προπόνηση με Τίμα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με την Αρμάνι με τον Λετονό να παίρνει κανονικά μέρος.