Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το βάρος στην περιφερειακή άμυνα

Το βάρος στην περιφερειακή άμυνα
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 11:44

Στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Αρμάνι ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ. Μια κακή εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους» ειδικά στο κομμάτι της περιφερειακής άμυνας. Η τριάδα των Τζέιμς, Μίτσοφ και Νέντοβιτς είχαν σκοράρει 22, 19 και 20 πόντους, αντίστοιχα. Δηλαδή συνολικά 61 πόντοι από τους τρεις περιφερειακούς για το Μιλάνο. Κι αυτό θέλει να αλλάξει ο Μπλατ.

Στο αυριανό ματς είναι δεδομένο πώς οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού θα έχουν πολλή δουλειά. Ο Ουέμπερ, ο Μάντζαρης και ο Γκος θα έχουν αρκετή δουλειά στην άμυνα. Σίγουρα και ο Παπανικολάου, καθώς θα κληθεί να μαρκάρει σε αρκετές στιγμές τόσο τον Τζέιμς όσο και τον Μίτσοβ.

Αυτό που θέλει να αλλάξει ο Αμερικανός τεχνικός είναι να περιορίσει τη δράση της περιφερειακής γραμμής της Αρμάνι και να μην επιτρέψει σε αυτούς τους τρεις να μπορέσουν να σκοράρουν όπως στο ΣΕΦ. Κι αυτό θα είναι «κλειδί» για την έκβαση του ματς.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω!

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω!

Η πλευρά των «ερυθρολεύκων» το επανέλαβε για πολλοστή φορά πώς δεν θα κατέβει στο κυριακάτικο ματς, εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.