Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται...

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολούνται...
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 13:07

Εδώ και δύο ημέρες υπάρχει το... θέατρο του παραλόγου. Θα οριστεί ή δεν θα οριστεί το ματς της Κυριακής για την Basket League! Στον Ολυμπιακό κανείς δεν ασχολείται. Από τη στιγμή, δε, μετά και τις χθεσινές «φοβερές» δηλώσεις του Βασιλακόπουλου για τους ξένους διαιτητές δεν υπάρχει νόημα για κάτι παραπάνω, για άλλα λόγια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκφράσει και δημόσια τη θέση τους. Δεν κατεβαίνουν σε ματς εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Η ΚΕΔ δεν θα ορίσει ξένους ρέφερι, ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ματς αυτό και τα υπόλοιπα είναι χωρίς ουσία. Οπότε τι αγωνία τους έχει πιάσει όλους με τον ορισμό ή όχι του ματς; Δεν έχει κανένα άλλο νόημα να σταθεί σε αυτό παραπάνω κανείς. Το μοναδικό που έχει σημασία είναι το διαδικαστικό του θέματος. Γιατί εάν υπάρξει αναβολή του ματς, θα υπάρξει θέμα με τις ημερομηνίες.

Αλλά αυτό δεν αλλάζει το παραμικρό. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πώς δεν θα αγωνιστεί σε ματς με τον ΠΑΟ όσο δεν ορίζονται ξένοι διεθνείς διαιτητές. Συνεπώς όλα τα άλλα λόγια δεν έχουν καμία άλλη σημασία...

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω!

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω!

Η πλευρά των «ερυθρολεύκων» το επανέλαβε για πολλοστή φορά πώς δεν θα κατέβει στο κυριακάτικο ματς, εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Ανακοινώθηκε ο Τίμα

Ανακοινώθηκε ο Τίμα

Στην Κίμκι ο Λετονός φόργουορντ ως το τέλος της σεζόν όπως έκανε γνωστό η ρωσική ομάδα.