Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξτε μας τον κανονισμό που απαγορεύει ξένους διαιτητές

Δείξτε μας τον κανονισμό που απαγορεύει ξένους διαιτητές
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 18:58

Προσέφερε άφθονο γέλιο η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ και απέδειξε περίτρανα για μία ακόμη φορά, πως πέρα από αδιάβαστοι, διαθέτουν και το καλύτερο εργοστάσιο παραγωγής προπαγάνδας, λάσπης και συκοφαντιών. Για στοιχεία φυσικά ούτε λόγος. Ποτέ… Μόνο λόγια του αέρα για τις… εντυπώσεις οι οποίες είναι μαύρες και άραχνες και αυτές, όπως οι μέρες που έρχονται γι αυτούς.

Η αδιάβαστη ΚΑΕ ΠΑΟ λέει πως είναι παράνομο να οριστούν ξένοι διαιτητές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο φόβος έχει γίνει τρόμος αλλά τους παρασύρει κατά πως φαίνεται και ο Βασιλακόπουλος. Τους αμολάει την κάθε ανοησία και τον πιστεύουν.

ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ…

Αφού βγάλατε ρε αδιάβαστοι ανακοίνωση δείξτε μας και τους κανονισμούς που αναφέρουν πως είναι παράνομο να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Βγάλτε τους στη δημοσιότητα. Πείτε, «ορίστε το αναφέρει χαρακτηριστικά στο τάδε άρθρο παράγραφος δείνα». Δείξτε μας τον κανονισμό.

Είναι πασιφανές πως τελείται εν πλήρη συγχύσει και είναι απόλαυση. Που να δείτε και τη συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

«Μεγάλη εμπειρία σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός»

«Μεγάλη εμπειρία σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο μίλησε ο τεχνικός της Αρμάνι Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για την «καρδιά» των «ερυθρόλευκων» αλλά και τα τεχνικά στοιχεία που θα σκιαγραφήσουν το ματς.

«Πολύ καλή επιλογή ο Τίμα για μας»

«Πολύ καλή επιλογή ο Τίμα για μας»

Στη βοήθεια που θα δώσει στην ομάδα του, τόσο με το μακρινό του σουτ όσο και κοντά στο καλάθι, στάθηκε ο Ρίμας Κουρτινάιτις μιλώντας για τον Γιάνις Τίμα.