Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωση για τον Αλέκο Σπανουδάκη θα βγάλει ο Βασιλακόπουλος;

Ανακοίνωση για τον Αλέκο Σπανουδάκη θα βγάλει ο Βασιλακόπουλος;
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 20:49

Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή μία θρυλική μορφή του Ολυμπιακού. Ο πρώτος και εμβληματικός αρχηγός, ο άνθρωπος που μαζί με τον αείμνηστο αδερφό του Γιάννη και τους υπόλοιπους Θρύλους οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση των δυο πρώτων πρωταθλημάτων της ιστορίας και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας. Ο Αλέκος Σπανουδάκης!

Σύσσωμη η μπασκετική κοινότητα εξέφρασε τα συλλυπητήρια της και την βαθιά θλίψη της. Όλοι εκτός από… τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Καμία ανακοίνωση, όπως συνηθίζουν στην ΕΟΚ να πράττουν όταν φεύγουν βετεράνοι του αθλήματος. Καμία αναφορά. Το παραμικρό… Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι… ντροπή. Γιατί γνωρίζουμε ότι βγάζει σπυριά σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αλλά εδώ μιλάμε για… ανθρωπιά. Μήπως και αυτή είναι άγνωστη λέξη γι αυτόν;

Στεφάνι απέστειλε η Ομοσπονδία στο ύστατο χαίρε το πρωί της Τετάρτης, αλλά είναι το ξαναλέμε είναι το λιγότερο ντροπή που δεν έβγαλαν μία ανακοίνωση τουλάχιστον για να αποχαιρετήσουν έναν από τους μεγάλους του αθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Προπονήθηκε στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Προπονήθηκε στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, για το παιχνίδι της Πέμπτης (21:45) απέναντι στην Αρμάνι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Μεγάλη εμπειρία σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός»

«Μεγάλη εμπειρία σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο μίλησε ο τεχνικός της Αρμάνι Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για την «καρδιά» των «ερυθρόλευκων» αλλά και τα τεχνικά στοιχεία που θα σκιαγραφήσουν το ματς.