Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκτακτο συμβούλιο της Αδριατικής Λίγκας

Έκτακτο συμβούλιο της Αδριατικής Λίγκας
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 12:08

Ο Γενικός Διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, τόνισε πώς ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ABΑ Liga ζητώντας να μάθει πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της ABA Liga. Με τις εξελίξεις να «τρέχουν» σε όλα τα επίπεδα και από την πλευρά της Λίγκας.

Στις 11 Απριλίου έχει προγραμματιστεί έκτακτο Δ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας. Χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα, το βασικό θέμα θα είναι αυτό. Η διεύρυνσή της με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Με τα ΜΜΕ στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι ομάδες που μετέχουν έως τώρα στην ABA Liga, να βλέπουν με καλό... μάτι αυτό το ενδεχόμενο.

Η παρουσία μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση θα δώσει νέα αίγλη στην ομάδα κι αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ για όλους, ούτως ώστε να προχωρήσουν το θέμα και να πάρει μέρος ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση. Αφήνοντας την Ελλάδα...

Διαβάστε επίσης

Η Πολιτεία δεν τα βλέπει;

Η Πολιτεία δεν τα βλέπει;

Κορομηλά, Καρακατσούνη και Παπαπέτρου στο κυριακάτικο ματς όρισε η ΚΕΔ. Τρία ονόματα που είχαν γραφτεί από χθες σε σάιτ που ασχολείται με τη διαιτησία! Απίθανα πράγματα...

Όλα για το διπλό στο Μιλάνο!

Όλα για το διπλό στο Μιλάνο!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:45 εκτός έδρας την Αρμάνι για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live στο gavros.gr/NS2.