Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν παίζουμε έτσι, θα έχουμε πρόβλημα παντού»

«Αν παίζουμε έτσι, θα έχουμε πρόβλημα παντού»
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 00:07

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Σάσα Βεζένκοφ. Είπε τα πράγματα με το όνομά τους μετά την ήττα στο Μιλάνο απόν την Αρμάνι...

«Δεν παίξαμε μπάσκετ... Δεν είχαμε καλές αποστάσεις, με το 12% στα τρίποντα δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά. Δεν δούλεψε τίποτα, παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Κρατήσαμε την Αρμάνι χαμηλά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήμασταν άστοχοι και χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όταν κρατάς την Αρμάνι στους 23 πόντους στο ημίχρονο και δεν έχεις μία καλή διαφορά, κάποια στιγμή θα άλλαζε αυτό».

Σχετικά με το τέμπο και τις επιλογές στην επίθεση, ο Βεζένκοφ ανέφερε: «Είχαμε πει να παίξουμε πιο αργά, να σταματήσουμε το τέμπο. Δεν κάναμε το σωστό τρέξιμο, δεν βρήκαμε τους πόντους που θα μας έδιναν και αυτοπεποίθηση. Μας έφυγε το παιχνίδι και δεν κάναμε αυτό που έπρεπε».

Τέλος, για τη συνέχεια και το πρόγραμμα που φτιάχνει αλλά χρειάζεται βελτίωση και η ομάδα, ο Βεζένκοφ είπε: «Αν παίξουμε έτσι, θα έχουμε πρόβλημα παντού. Δεν είναι θέμα ο αντίπαλος, αλλά πως θα βελτιώσουμε όλα αυτά τα λάθη μας. Δεν παίζουμε καλό μπάσκετ, πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Το παιχνίδι με την Μπάγερν είναι δύσκολο, παλεύει για την οκτάδα και πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα».

Διαβάστε επίσης

Εφικτή η έκτη θέση…

Εφικτή η έκτη θέση…

Με «τέσσερα στα τέσσερα», ο Ολυμπιακός μπορεί να ολοκληρώσει έκτος την κανονική διάρκεια στην Ευρωλίγκα...

Δεύτερη χειρότερη φετινή επίθεση

Δεύτερη χειρότερη φετινή επίθεση

Η άμυνα κατέβασε αρκετά την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά η επίθεση ήταν... κάκιστη. Δεύτερη χειρότερη φετινή μετά τη Μπαρτσελόνα με τραγικά ποσοστά.