Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν σκοράραμε ακόμα και στις καλές επιλογές»

«Δεν σκοράραμε ακόμα και στις καλές επιλογές»
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 00:11

Την δική του εξήγηση-ανάλυση έδωσε ο Κεστούτις Κεζμούρα μετά το παιχνίδι στο Μιλάνο. Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού, τόνισε αρχικά πως «χάσαμε τον Σπανούλη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μας έδινε επιλογές. Μετά δεν είχαμε καθόλου καλές επιλογές. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεν σκοράραμε ακόμα και όταν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Δεν είχαμε καλά ποσοστά στα τρίποντα. Αυτό έχει να κάνει και με το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να μπουν τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν έχουμε καλές επιλογές στα σουτ τριών πόντων. Η Αρμάνι έχει παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν για τον εαυτό τους, όπως είναι ο Τζέιμς. Αυτό δεν το έχουμε εμείς».

Στη συνέχεια είπε: «Είναι σαν κάθε παιχνίδι αυτό απέναντι στην Μπάγερν. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς, είναι σαν κάθε παιχνίδι. Θα το προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Οι παίκτες ξέρουν την κρισιμότητα του αγώνα».

Για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη μετά τον τραυματισμό του: «Ακόμα δεν έχουμε κάτι για τον τραυματισμό του. Θα δούμε. Θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το περίβλημα. Θα δούμε εάν κάνουμε εσωτερικές αλλαγές για να καλύψουμε το κενό του».

Διαβάστε επίσης

Εφικτή η έκτη θέση…

Εφικτή η έκτη θέση…

Με «τέσσερα στα τέσσερα», ο Ολυμπιακός μπορεί να ολοκληρώσει έκτος την κανονική διάρκεια στην Ευρωλίγκα...