ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Έκανε την υπέρβαση στην Ευρώπη και τώρα βλέπει τον ΠΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κλειστό την Κυριακή»

«Κλειστό την Κυριακή»
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 15:42

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι την Κυριακή (17/3) το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα παραμείνει κλειστό τόσο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό όσο και για κάθε άλλη αθλητική δραστηριότητα εξέδωσε η διοίκηση του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεσης αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».

Διαβάστε επίσης

Ο Τίμα στα κίτρινα της Κίμκι (pics)

Ο Τίμα στα κίτρινα της Κίμκι (pics)

Ο Λετονός φόργουορντ, ξεκίνησε προπονήσεις με τον ρώσικο σύλλογο, τα είπε με τον προπονητή του Ρίμας Κουρτινάιτις και έδωσε μάλιστα και την πρώτη του συνέντευξη.

Επικίνδυνα ματς...

Επικίνδυνα ματς...

Οι αναμετρήσεις που έχει ο Ολυμπιακός στην Euroleague είναι στα μέτρα του, αλλά με ομάδες που δεν «κυνηγούν» κάτι.