Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, και αποχώρησε λέγοντας «θα τα πούμε…»

Ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, και αποχώρησε λέγοντας «θα τα πούμε…»
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 22:44

Συνθήκες και σκηνές… δρόμου δημιούργησε και πάλι ο Δ. Γιαννακόπουλος. Αυτή τη φορά μέσα στο γραφείο του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη. Υπήρξε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ του Γιαννακόπουλου και του Σκινδήλια, όταν ο πρώτος βγήκε από την αίθουσα και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός έπραξε το ίδιο, για «να ηρεμήσουν τα πνεύματα» όπως είπε χαρακτηριστικά..

Εκτός της αίθουσας βέβαια, πήγε κοντά του ο Γιαννακόπουλος και τον έφτυσε με αποτέλεσμα να ο Γιώργος Σκινδήλιας να κινηθεί απειλητικά εναντίον του.

Ο Γιαννακόπουλος εξήλθε του κτιρίου και μπροστά στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους άρχισε να λέει «καταγγέλλω πως με κτύπησε ο Σκινδήλιας και με απείλησε ο Αγγελόπουλος. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του Υφυπουργού που δεν με προστάτεψε και δεν με υπερασπίστηκε. Το έστησε όλο αυτό το σόου. Ήταν σόου του Υπουργού» και στη συνέχεια αποκάλεσε «πορνόγερο» τον Σκινδήλια.

Φεύγοντας από τη συνάντηση είπε με απειλητικό τόνο και διάθεση όπως φάνηκε «θα τα πούμε, θα τα πούμε με τον Υφυπουργό. Εδώ θα είμαστε. Θα τα πούμε…».

Ο Γιαννακόπουλος αποχώρησε αλλά φυσικά η σύσκεψη συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ

Ο Ολυμπιακός επανέλαβε τη θέση στη Σύσκεψη παρά τον Γιώργο Βασιλειάδη και σχολίασε πως θα κλείσει το ΣΕΦ για λόγους ασφαλείας. "Δεν μας ενδιαφέρει η τιμωρία, αλλά να μην χρειαστεί να κατέβει κανείς στο ΣΕΦ".